Platoni Elite Apartments

Decentralized Administration Of The Aegean, Ialyssos Plajı
Platoni Elite Apartments Öne Çıkan Resim
Platoni Elite Apartments Dış Mekan
Platoni Elite Apartments Dış Mekan
Platoni Elite Apartments Dış Mekan
Platoni Elite Apartments İç Mekan
Image More +57 fotoğraf
Platoni Elite Apartments
Leoforos Iraklidon 35 Ialyssos Decentralized Administration Of The Aegean, Ialyssos Plajı

Platoni Elite Apartments misafirlere Rodos bölgesinde, havaalanı yakınında, Ege Adaları ve Stamatiadis Mineraloji ve Paleontoloji Müzesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Rodos Limanı ile 4,8 mi (7,8 km) ve Faliraki Su Parkı ile 8,3 mi (13,4 km) mesafede.

Apart dairenin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için plazma televizyon sunulur. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire, Zemin Kat
Apart
Apart Daire, Bahçe Manzaralı
Elite
Elite Apart Daire
Elite
Elite Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Superior
Superior Villa, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x