Anita Apart-Hotel

Decentralized Administration Of The Aegean, Ialyssos Plajı
Anita Apart-Hotel Genel
Anita Apart-Hotel Öne Çıkan Resim
Anita Apart-Hotel Dış Mekan
Anita Apart-Hotel Dış Mekan
Anita Apart-Hotel Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Anita Apart-Hotel
Leoforos Irakleidon 49 Ialyssos Decentralized Administration Of The Aegean, Ialyssos Plajı

Anita Apart-Hotel misafirlere Rodos bölgesinde, plaj yakınında, Ege Adaları ile Stamatiadis Mineraloji ve Paleontoloji Müzesi 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Rodos Limanı ile 4,7 mi (7,5 km) ve Faliraki Su Parkı ile 8,2 mi (13,1 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 29 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Balkon, Bahçe Manzaralı
Apart
Apart Daire, Balkon, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x