Platinum Suites AT Swiss Garden

Malezya Yarımadası, Kuala Lumpur
Platinum Suites AT Swiss Garden Genel
Platinum Suites AT Swiss Garden Dış Mekan
Platinum Suites AT Swiss Garden Dış Mekan
Platinum Suites AT Swiss Garden Dış Mekan
Platinum Suites AT Swiss Garden Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Platinum Suites AT Swiss Garden
117, Jalan Pudu, Bukit Bintang Malezya Yarımadası, Kuala Lumpur

Platinum Suites AT Swiss Garden misafirlere Kuala Lumpur merkezinde, Berjaya Times Square, Kuala Lumpur, Malezya ve Pavilion Kuala Lumpur ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Suria KLCC Alışveriş Merkezi ile 1,8 mi (2,9 km) ve KLCC Park ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Bu apart dairede, 3 restoran ve 2 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler şömine ve Akıllı televizyonlar olan 17 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimiz için özel küçük mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için kapalı havuz, sauna ve 24 saat açık spor salonu vardır. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Stüdyo Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Executive
Executive Stüdyo Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Premier Apart Daire, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x