Platinum One Suites

Colombo 03
Platinum One Suites Genel
Platinum One Suites Genel
Platinum One Suites Genel
Platinum One Suites Öne Çıkan Resim
Platinum One Suites Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
Platinum One Suites
No.1, Bagatalle Road , Colombo 03

Colombo (Bambalapitiya) bölgesindeki Platinum One Suites misafirlere Durdans Hastanesi ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Malezya Yüksek Komiserliği ile 6 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı apart daire Kolombo Almanya Elçiliği ile 0,7 km ve Kolombo Üniversitesi ile 1,2 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için apart dairede 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz ve spor salonu eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Apart Daire, 3 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Room
Luxury Apart Daire, 4 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Room
Superior Apart Daire, 3 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Apart Daire, 3 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Room
Luxury Apart Daire, 3 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x