My Little Island Hostel

Colombo 03
My Little Island Hostel Genel
My Little Island Hostel Öne Çıkan Resim
My Little Island Hostel Dış Mekan
My Little Island Hostel Dış Mekan
My Little Island Hostel İç Mekan
Image More +48 fotoğraf
My Little Island Hostel
594/1 Galle Road , Colombo 03

My Little Island Hostel misafirlere Colombo (Bambalapitiya) bölgesinde, Marino Alışveriş Merkezi yakınında ve Saskia Fernando Gallery ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Kolombo Almanya Elçiliği ile 0,5 mi (0,8 km) ve Bellagio Casino ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca hostelde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

9 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x