Plaka Arch Suites

Yunan Ana Karası, Atina
Plaka Arch Suites Öne Çıkan Resim
Plaka Arch Suites Dış Mekan
Plaka Arch Suites İç Mekan
Plaka Arch Suites İç Mekan
Plaka Arch Suites İç Mekan
Image More +43 fotoğraf
Plaka Arch Suites
2 Frinichou Yunan Ana Karası, Atina

Atina (Atina Kent Merkezi) bölgesindeki Plaka Arch Suites Akropolis ve Syntagma Meydanı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu çevre dostu otel Parthenon ile 0,6 mi (1 km) ve Pire Limanı ile 7 mi (11,2 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spa küveti gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Executive
Executive Süit, Balkon
Arch
Arch Suite with Partial Acropolis View
Excelsior
Excelsior Terrace Dream Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x