PK Hostel

Orta Tayland, Ayutthaya
PK Hostel Genel
PK Hostel Genel
PK Hostel Öne Çıkan Resim
PK Hostel Dış Mekan
PK Hostel Kahvaltı
Image More +37 fotoğraf
PK Hostel
70 /11 Ramesuan Road Tambol Ho Rattanachai Orta Tayland, Ayutthaya

Ayutthaya bölgesindeki PK Hostel konaklamanızda, Ayutthaya Tarihi Parkı ve Thai Boat Museum ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu hostel Wat Na Phra Men ile 0,4 mi (0,7 km) ve Wat Ratchaburana ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 klimalı odada mikrodalga fırın ve minibar mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu hostelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Female
Female Dormitory
Room
Ortak Ranzalı Oda
Room
Standard Double Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x