Pithaecusa

Ischia Island, Casamicciola Terme
Pithaecusa Öne Çıkan Resim
Pithaecusa Dış Mekan
Pithaecusa Dış Mekan
Pithaecusa Dış Mekan
Pithaecusa Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Pithaecusa
Via Principessa Margherita, 36 Ischia Island, Casamicciola Terme

Casamicciola Terme bölgesindeki Pithaecusa konaklamanızda, Ischia Limanı ve Campanian Archipelago ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu küçük otel Gaeta Körfezi ile 0,5 mi (0,8 km) ve Belliazzi Termal Kaplıcaları ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için küçük otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 24 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Oda, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Üç Kişilik Oda, Dağ Manzaralı
Classic
Classic Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Deniz Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Classic Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Room
Classic Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x