Relais Paradise Villa Janto'

Ischia Island, Casamicciola Terme
Relais Paradise Villa Janto' Genel
Relais Paradise Villa Janto' Genel
Relais Paradise Villa Janto' Genel
Relais Paradise Villa Janto' Öne Çıkan Resim
Relais Paradise Villa Janto' Dış Mekan
Image More +64 fotoğraf
Relais Paradise Villa Janto'
Via Grande Sentinella, 32 Ischia Island, Casamicciola Terme

Casamicciola Terme bölgesindeki Relais Paradise Villa Janto' konaklamanızda, Campanian Archipelago ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Belliazzi Termal Kaplıcaları ile 12 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu küçük otel Ischia Limanı ile 3,4 mi (5,5 km) ve Gaeta Körfezi ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Restoranda Relais Paradise Villa Janto' misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 30 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz kapalı havuz ve sezonluk açık havuz eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda, Havuz Kullanımı
Room
Standard Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Kullanımı
Room
Tek Kişilik Oda, Havuz Kullanımı
Room
Dört Kişilik Oda, Havuz Kullanımı
Room
Standard Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x