Pipa Privilege Suítes

Tibau Do Sul
Pipa Privilege Suítes Öne Çıkan Resim
Pipa Privilege Suítes Dış Mekan
Pipa Privilege Suítes Dış Mekan
Pipa Privilege Suítes Dış Mekan
Pipa Privilege Suítes İç Mekan
Image More +51 fotoğraf
Pipa Privilege Suítes
Avenida Antônio Florêncio 1339 Praia da Pipa , Tibau Do Sul

Pipa Privilege Suítes misafirlere Tibau do Sul bölgesinde, deniz kıyısında, Cacimbinha Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Curral Plajı ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pipa Plajı ile 3,3 mi (5,3 km) ve Giz Plajı ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Plaj barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 13 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x