Mansao de Sophie

Tibau Do Sul
Mansao de Sophie Genel
Mansao de Sophie Öne Çıkan Resim
Mansao de Sophie Dış Mekan
Mansao de Sophie Kahvaltı
Mansao de Sophie Oda Düzeni
Image More +27 fotoğraf
Mansao de Sophie
Avenida Antonio Florencio 12 , Tibau Do Sul

Tibau do Sul bölgesindeki Mansao de Sophie konaklamanızda, Giz Plajı ve Tibau do Sul Plajı ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Pipa Plajı ile 4,1 mi (6,6 km) ve Cacimbinha Plajı ile 0,5 mi (0,7 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

10 odada ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Kapalı havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit (Buddha)
Süit
Süit (Hamsa)
Süit
Süit (Greentara)
Süit
Süit (Harmony)
Room
Süit (Lakshmi)
Room
Süit (Tree)
Room
Süit (Ganesha)
Room
Süit (Om)
Room
Süit (Loto)
Room
Süit (Sun)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x