Pinthong Aonang Villa

Krabi
Pinthong Aonang Villa Öne Çıkan Resim
Pinthong Aonang Villa Dış Mekan
Pinthong Aonang Villa Dış Mekan
Pinthong Aonang Villa İç Mekan
Pinthong Aonang Villa İç Mekan
Image More +32 fotoğraf
Pinthong Aonang Villa
776 Moo 2 Soi 1 Khaokaew Rd. Ao Nang , Krabi

Bu villa misafirlere Krabi bölgesinde, alışveriş bölgesinde, Ao Nang Plajı ve Khao Ao Nam Mao ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa West Railay Plajı (Batı Railay Plajı) ile 1,8 mi (2,8 km) ve Nopparat Thara Plajı ile 3 mi (4,8 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Pinthong Aonang Villa misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 13.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu villada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak var. Size özel, veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve mikrodalga fırın sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon vardır. Misafirler için ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
2-Bedroom Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x