Oscar Villa Aonang Krabi

Güney Tayland, Krabi
Oscar Villa Aonang Krabi Öne Çıkan Resim
Oscar Villa Aonang Krabi Dış Mekan
Oscar Villa Aonang Krabi Dış Mekan
Oscar Villa Aonang Krabi Yerinde Yemek
Oscar Villa Aonang Krabi Oda Manzaraları
Image More +33 fotoğraf
Oscar Villa Aonang Krabi
7/13 Moo 2 Güney Tayland, Krabi

Krabi bölgesindeki Oscar Villa Aonang Krabi konaklamanızda, Ao Nang Plajı ve Khao Ao Nam Mao ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu villa West Railay Plajı (Batı Railay Plajı) ile 2,1 mi (3,4 km) ve Doğu Railay Plajı ile 3,1 mi (4,9 km) mesafede.

Tayland mutfağı sevenler için The Veed Vew ideal; otelin denize sıfır restoranı tavsiye edilir, isterseniz oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 29 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve kuaför vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 2 Yatak Odası
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda
Room
Villa, 1 Yatak Odası
Room
Süit, 2 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Room
Villa, 3 Yatak Odası
Room
Villa, 4 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x