Pino Vere Palace Hotel

Tiflis
Pino Vere Palace Hotel Genel
Pino Vere Palace Hotel Öne Çıkan Resim
Pino Vere Palace Hotel Yerinde Yemek
Pino Vere Palace Hotel Oda Manzaraları
Pino Vere Palace Hotel Oda Manzaraları
Image More +9 fotoğraf
Pino Vere Palace Hotel
8 Giorgi Kuchishvili St , Tiflis

Pino Vere Palace Hotel misafirlere Tiflis (Eski Tiflis) bölgesinde, Wine Factory N1 ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Tiflis Devlet Üniversitesi ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Freedom Meydanı (Özgürlük Meydanı) ile 1,8 mi (2,9 km) ve Tiflis Konser Salonu ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

22 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kapalı havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya tur/bilet desteği dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve lobide kahve servisi mevcuttur. Tiflis bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2691 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Family
Family Dört Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x