Pillay Guest House

Grand Bay
Pillay Guest House Öne Çıkan Resim
Pillay Guest House Dış Mekan
Pillay Guest House Dış Mekan
Pillay Guest House Dış Mekan
Pillay Guest House İç Mekan
Image More +17 fotoğraf
Pillay Guest House
Coolen lane , Grand Bay

Grand-Baie bölgesindeki Pillay Guest House misafirlere plaj yakınında, Surya Oudaya Sangam ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Senator Club Casino Grand Bay ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Neos Wellness ile 0,7 mi (1,2 km) ve Mont Choisy Le Mall ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Pillay Guest House misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 11 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Basic Stüdyo, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilebilir, Deniz Manzaralı
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x