Hypertek Hotel

Grand Bay
Hypertek Hotel Genel
Hypertek Hotel Genel
Hypertek Hotel Genel
Hypertek Hotel Öne Çıkan Resim
Hypertek Hotel Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Hypertek Hotel
Royal Road Grand-Bay , Grand Bay

Hypertek Hotel konaklamanızda Grand-Baie bölgesinde, La Croisette ve Grand Körfezi Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan otel Mont Choisy Plajı ile 2,8 km (1,8 mi) ve Merville Plajı ile 3,5 km (2,2 mi) mesafede.

Otelin aile restoranı, misafirlere içecek yapılan bar/oturma salonu ve açık havada yemek servisi ayrıcalığıyla dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 48 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x