PiGreco Trullo di Charme - Boutique

Itria Valley, Ostuni
PiGreco Trullo di Charme - Boutique Genel
PiGreco Trullo di Charme - Boutique Genel
PiGreco Trullo di Charme - Boutique Öne Çıkan Resim
PiGreco Trullo di Charme - Boutique Dış Mekan
PiGreco Trullo di Charme - Boutique Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
PiGreco Trullo di Charme - Boutique
Strada Provinciale 17, 44 between Ostuni & Cisterno, km 3.5 Itria Valley, Ostuni

PiGreco Trullo di Charme - Boutique konaklamanızda Ostuni bölgesinde, Museo di civilta preclassiche della Murgia Meridionale (Klasik Dönem Öncesi Güney Murgia Tepeleri Medeniyetleri Arkeoloji Müzesi) ile 6 km (3,7 mi) ve Ostuni Katedrali ile 6,1 km (3,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Torre Pozzella ile 16,8 km (10,5 mil) ve Zoosafari Hayvanat Bahçesi ile 36,1 km (22,4 mil) mesafede.

3 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, Bahçe Manzaralı (Lamia Tatà)
Room
Junior Süit, Havuz Manzaralı (Lamia Bruja)
Room
Deluxe Süit, Vadi Manzaralı (PiGreco)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x