Piazza Duomo B&B

Lecce
Piazza Duomo B&B Öne Çıkan Resim
Piazza Duomo B&B Dış Mekan
Piazza Duomo B&B Dış Mekan
Piazza Duomo B&B Dış Mekan
Piazza Duomo B&B İç Mekan
Image More +27 fotoğraf
Piazza Duomo B&B
Via Euippa 4 , Lecce

Piazza Duomo B&B misafirlere Lecce merkezinde, Museo Diocesano d’Arte Sacra di Lecce Kutsal Sanat Müzesi ve Palazzo del Seminario Sarayı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Palazzo Vescovile Piskoposluk Sarayı ile 0,1 mi (0,1 km) ve Sant'Anna Kilisesi ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Piazza Duomo B&B misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere kuaför ve genel oturma odası sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo (Orange)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo (external - Green)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x