B&B Corte dei Romiti

Salento Yarımadası (bölge), Lecce
B&B Corte dei Romiti Öne Çıkan Resim
B&B Corte dei Romiti Dış Mekan
B&B Corte dei Romiti Dış Mekan
B&B Corte dei Romiti Dış Mekan
B&B Corte dei Romiti Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
B&B Corte dei Romiti
3/4, Corte dei Romiti Salento Yarımadası (bölge), Lecce

B&B Corte dei Romiti misafirlere Lecce merkezinde, Museo Diocesano d’Arte Sacra di Lecce Kutsal Sanat Müzesi ve Palazzo del Seminario Sarayı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Piazza del Duomo ile 0,1 mi (0,1 km) ve Palazzo Vescovile Piskoposluk Sarayı ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 klimalı odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için LCD televizyon ve dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Barok stili oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Süit
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x