Piani di Clodia

Güney Garda Gölü, Lazise
Piani di Clodia Genel
Piani di Clodia Genel
Piani di Clodia Genel
Piani di Clodia Öne Çıkan Resim
Piani di Clodia Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Piani di Clodia
Via Fossalta, 42 Güney Garda Gölü, Lazise

Lazise bölgesindeki Piani di Clodia misafirlere göl üzerinde, Canevaworld - Aqua Paradise ve Movieland ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan tatil parkı Gardaland ile 3,7 km (2,3 mi) ve Villa Dei Cedri ile 4,5 km (2,8 mi) mesafede.

İtalyan mutfağı alanında uzman olan Catullo yemek servisi için ideal; bu tatil parkı toplam 3 restoran var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 487 odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretli kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz su kaydırağı, sauna ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu tatil parkı misafirlere kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, ATM/banka hizmetleri ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Bungalov,
Bungalov, 1 Yatak Odası
Room
Bungalov, 2 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x