Natiia Relais

Güney Garda Gölü, Lazise
Natiia Relais Genel
Natiia Relais Dış Mekan
Natiia Relais Dış Mekan
Natiia Relais Dış Mekan
Natiia Relais Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Natiia Relais
Via Fossalta 17 Güney Garda Gölü, Lazise

Lazise bölgesindeki Natiia Relais misafirlere göl üzerinde, Canevaworld - Aqua Paradise ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Gardaland ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu spa olan otel Parco Natura Viva ile 10,3 km (6,4 mi) ve Terme Virgilio ile 16,4 km (10,2 mi) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Osteriia ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Oteldeki plaj bar misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 12 klimalı odada ısıtmalı zemin ve Akıllı televizyonlar vardır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz bitişik şaraphane, ücretsiz su parkı ve kapalı havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Junior Süit
Room
Premium Tek Büyük Yataklı Oda, Göl Manzaralı
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x