Phutarntree

Ban Pong
Phutarntree Genel
Phutarntree Genel
Phutarntree Genel
Phutarntree Genel
Phutarntree Genel
Image More +76 fotoğraf
Phutarntree
159 Hang Dong Road - Samoeng Moo 3 Ban Pong , Ban Pong

Phutarntree konaklamanızda Hang Dong bölgesinde, Huai Phak Phai Kraliyet Proje Geliştirme Merkezi ile 6,4 km (4 mi) ve Royal Flora Ratchaphruek Ulusal Parkı ile 14,3 km (8,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Chiang Mai Gece Safarisi ile 15,4 km (9,6 mil) ve Cumartesi Yaya Sokak Pazarı ile 22,9 km (14,3 mil) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Moja restoranı ideal, bu restoran Tayland mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için yerel tarzda dâhildir.

7 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca gözetimli çocuk bakımı, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit, 2 Yatak Odası, Teras, Dağ Manzaralı
Panoramic
Panoramic Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Nehir Manzaralı
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Dağ Manzaralı
Room
Signature Kulübe, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Nehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x