Phu Jaya Floresta Resort

Ban Pong
Phu Jaya Floresta Resort Öne Çıkan Resim
Phu Jaya Floresta Resort Dış Mekan
Phu Jaya Floresta Resort Dış Mekan
Phu Jaya Floresta Resort Yerinde Yemek
Phu Jaya Floresta Resort Yerinde Yemek
Image More +24 fotoğraf
Phu Jaya Floresta Resort
99 Moo.3 Hang Dong-Samoeng Road Tambol Baan Pong , Ban Pong

Phu Jaya Floresta Resort konaklamanızda Hang Dong bölgesinde, Phra That Doi Kham Budist Tapınağı ile 13 km (8,1 mi) ve Chiang Mai Gece Safarisi ile 15,8 km (9,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Chiang Mai Üniversitesi ile 15,4 mi (24,8 km) ve Chiang Mai Gece Çarşısı ile 15,9 mi (25,5 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Chiang Roong restoranı ideal, bu restoran Tayland mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 klimalı odada buzdolabı ve ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Boutique
Boutique

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x