Phuchawee Lanta Villa

Güney Tayland, Ko Lanta
Phuchawee Lanta Villa Öne Çıkan Resim
Phuchawee Lanta Villa Dış Mekan
Phuchawee Lanta Villa Dış Mekan
Phuchawee Lanta Villa Dış Mekan
Phuchawee Lanta Villa Oda Manzaraları
Image More +36 fotoğraf
Phuchawee Lanta Villa
124 Moo 5, Koh Lanta Yai Güney Tayland, Ko Lanta

Phuchawee Lanta Villa konaklamanızda Ko Lanta bölgesinde, plaj yakınında, Mo Ko Lanta Milli Parkı ve Kantiang Körfezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Klong Jark Plajı ile 1,9 km (1,2 mil) ve Bamboo Körfezi ile 3 km (1,9 mil) mesafede.

Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 34-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Bungalov
Room
Deluxe Bungalov

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x