Phu Quoc Kim - Bungalow On The Beach

Güney Vietnam, Phu Quoc
Phu Quoc Kim - Bungalow On The Beach Öne Çıkan Resim
Phu Quoc Kim - Bungalow On The Beach Dış Mekan
Phu Quoc Kim - Bungalow On The Beach Dış Mekan
Phu Quoc Kim - Bungalow On The Beach Dış Mekan
Phu Quoc Kim - Bungalow On The Beach Dış Mekan
Image More +67 fotoğraf
Phu Quoc Kim - Bungalow On The Beach
118/2/1/1 Tran Hung Dao Ward 7, Duong Dong Town Güney Vietnam, Phu Quoc

Phu Quoc Kim - Bungalow On The Beach misafirlere Phu Quoc bölgesinde, plajda, Coi Nguon Museum ve Long Beach Center ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Phu Quoc Plajı ile 0,6 mi (1 km) ve Phu Quoc Gece Pazarı ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Phu Quoc Kim ideal; otelin denize sıfır restoranı misafirlere okyanus manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

23 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Triple Bungalow (with AC)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (With fan)
Room
Superior Double Bungalow (with AC)
Room
Bungalov, Denize Sıfır
Room
Superior Double Bungalow (with fan)
Room
Superior Triple Bungalow with Fan

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x