Phoenicia Holiday Resort

Sud-est, Kuzey Mamaia
Phoenicia Holiday Resort Genel
Phoenicia Holiday Resort Genel
Phoenicia Holiday Resort Genel
Phoenicia Holiday Resort Öne Çıkan Resim
Phoenicia Holiday Resort Kahvaltı
Image More +29 fotoğraf
Phoenicia Holiday Resort
POPAS MAMAIA NORD,86 Sud-est, Kuzey Mamaia

Constanta bölgesindeki Phoenicia Holiday Resort konaklamanızda Siutghiol Gölü ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Ovidiu Adası İskelesi ile 9 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı apart daire Mamaia Kraliyet Villası Müzesi ile 4,6 mi (7,4 km) ve Telegondola Cazino Teleferik İstasyonu ile 4,6 mi (7,4 km) mesafede.

Phoenicia Holiday Resort misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 420 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz 7 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve atari salonu/oyun odası vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Superior
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x