Phi Phi Holiday Resort

Güney Tayland, Ko Phi Phi
Phi Phi Holiday Resort Genel
Phi Phi Holiday Resort Genel
Phi Phi Holiday Resort Genel
Phi Phi Holiday Resort Genel
Phi Phi Holiday Resort Genel
Image More +113 fotoğraf
Phi Phi Holiday Resort
Leam Tong Beach Güney Tayland, Ko Phi Phi

Phi Phi Holiday Resort konaklamanızda Ko Phi Phi bölgesinde, Long Beach ile 9,6 km (6 mi) ve Ko Phi Phi Gözlem Noktası ile 11,2 km (7 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan resort otel Tonsai İskelesi ile 11,4 km (7,1 mi) ve Monkey Plajı ile 11,4 km (7,1 mi) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Tai Rom Prao yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 169 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, bilgisayar istasyonu ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Bungalov,
Bungalov, Bahçe Manzaralı, Bahçeli
Bungalov,
Bungalov, Denize Sıfır
Ocean
Ocean Sunset Pool Villa
Superior
Superior Premier Room
Beachfront
Beachfront Premier PLUS
Beachfront
Beachfront Honeymoon Premier
Beachfront
Beachfront Premier POOL
Room
Superior Bungalov
Room
Stüdyo, Denize Sıfır
Room
Beachfront Premier Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x