Phangan Cottage

Güney Tayland, Koh Phangan
Phangan Cottage Genel
Phangan Cottage Öne Çıkan Resim
Phangan Cottage Dış Mekan
Phangan Cottage Dış Mekan
Phangan Cottage Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Phangan Cottage
95/7 M.1,Baan Tai Güney Tayland, Koh Phangan

Phangan Cottage misafirlere Ko Pha-ngan bölgesinde, deniz kıyısında, Hard Road ve Tong Sala Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Haad Rin Nai Plajı ile 4,3 mi (7 km) ve Ban Thai Plajı ile 0,5 mi (0,7 km) mesafede.

Phangan Cottage misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 22 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

VIP
VIP Seaside Cottage
Bed
Bed in 4-Bed Mixed Dormitory Room
Room
Sweet Cottage
Room
Bed in 8-Bed Mixed Dormitory Room
Room
Bed in 6-Bed Mixed Dormitory Room
Room
Bed in 20-Bed Mixed Dormitory Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x