ABC Bungalow

Güney Tayland, Koh Phangan
ABC Bungalow Öne Çıkan Resim
ABC Bungalow Dış Mekan
ABC Bungalow Dış Mekan
ABC Bungalow Yerinde Yemek
ABC Bungalow Yerinde Yemek
Image More +26 fotoğraf
ABC Bungalow
97/9 moo 1,Baan tai Güney Tayland, Koh Phangan

ABC Bungalow misafirlere Ko Pha-ngan bölgesinde, plaj yakınında, Tong Sala Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Hard Road ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Haad Rin Nai Plajı ile 4,6 mi (7,4 km) ve Ban Thai Plajı ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Otelin Tayland mutfağı alanında uzman olan restoranı Lifestyle misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor; ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Kahvaltı ücretlidir.

7 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Bungalow with Fan
Room
Standard Bungalow with Fan

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x