Petra town Tulip

Wadi Musa (Musa Vadisi)
Petra town Tulip Genel
Petra town Tulip Öne Çıkan Resim
Petra town Tulip Dış Mekan
Petra town Tulip Dış Mekan
Petra town Tulip Kahvaltı
Image More +7 fotoğraf
Petra town Tulip
Down town street , Wadi Musa (Musa Vadisi)

Petra town Tulip size Wadi Musa merkezinde, Petra ve Petra Turkish Bath ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Petra Turizm Danışma Merkezi ile 1,3 mi (2 km) ve Anıt Mezarlar Sokağı ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Petra town Tulip misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerehafta içi 7.30 ve 9.30 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x