Alhamadeen Houses

Wadi Musa (Musa Vadisi)
Alhamadeen Houses Dış Mekan
Alhamadeen Houses Dış Mekan
Alhamadeen Houses İç Mekan
Alhamadeen Houses İç Mekan
Alhamadeen Houses Otopark
Image More +4 fotoğraf
Alhamadeen Houses
Petra Street in front of the Al Hammadin Diwan , Wadi Musa (Musa Vadisi)

Alhamadeen Houses misafirlere Wadi Musa bölgesinde, dağda, Petra ve Petra Turkish Bath ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Petra Turizm Danışma Merkezi ile 1,3 mi (2,1 km) ve Anıt Mezarlar Sokağı ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Restoranda Alhamadeen Houses misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz market alternatifi de var. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 26 klimalı odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve kuaför gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede misafirlere otelde alışveriş, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Ortak
Ortak Ranzalı Oda (Male Only)
Deluxe
Deluxe Apart Daire
Tek
Tek Kişilik Oda (In Male dorm)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x