Petitenget 501

Lesser Sunda Islands, Petitenget
Petitenget 501 Genel
Petitenget 501 Öne Çıkan Resim
Petitenget 501 Dış Mekan
Petitenget 501 Dış Mekan
Petitenget 501 Oda Manzaraları
Image More +34 fotoğraf
Petitenget 501
Petitenget St No. 501 Lesser Sunda Islands, Petitenget

Seminyak bölgesindeki Petitenget 501 misafirlere okyanus kıyısında, Petitenget Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Seminyak Meydanı ile 11 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Double Six Plajı ile 4,8 km ve Legian Plajı ile 5,6 km mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu Art Deco stili pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (Sleep 4)
Stüdyo,
Stüdyo, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x