Petit Steffani

Güney İsviçre, St. Moritz
Petit Steffani Genel
Petit Steffani Genel
Petit Steffani Genel
Petit Steffani Öne Çıkan Resim
Petit Steffani Yerinde Yemek
Image More +29 fotoğraf
Petit Steffani
Via Traunter plazzas 6 Güney İsviçre, St. Moritz

Petit Steffani misafirlere St. Moritz bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Engadin ve Berry Müzesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu oda ve kahvaltı sunan otel St. Moritz Gölü ile 0,7 mi (1,1 km) ve Engadiner Müzesi ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Le Mandarin yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki 3 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

15 oda mevcuttur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca gece kulübü ve kapalı havuz sunulmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Ortak Banyo
Economy
Economy Tek Kişilik Oda, Ortak Banyo
Comfort
Comfort Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Comfort
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x