Petit Palace Arturo Soria

Área Metropolitana Y Corredor Del Henares, Madrid
Petit Palace Arturo Soria Genel
Petit Palace Arturo Soria Genel
Petit Palace Arturo Soria Genel
Petit Palace Arturo Soria Genel
Petit Palace Arturo Soria Genel
Image More +61 fotoğraf
Petit Palace Arturo Soria
Calle de Arturo Soria, 14 Área Metropolitana Y Corredor Del Henares, Madrid

Madrid (Ciudad Lineal) bölgesindeki Petit Palace Arturo Soria misafirlere Alcala Norte ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve La Quinta de los Molinos Parkı ile 13 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Arturo Soria Plaza Alışveriş Merkezi ile 2,1 km ve Museo Mundo Negro Afrika Müzesi ile 2,5 km mesafede.

Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.30, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 44 klimalı oda minibar ve plazma televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti mevcuttur.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı çıkış mevcuttur. Madrid bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2002 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Oda
Oda (5 People)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x