Peten Esplendido Hotel and Conference Center

Santa Elena
Peten Esplendido Hotel and Conference Center Genel
Peten Esplendido Hotel and Conference Center Genel
Peten Esplendido Hotel and Conference Center Genel
Peten Esplendido Hotel and Conference Center Genel
Peten Esplendido Hotel and Conference Center Öne Çıkan Resim
Image More +33 fotoğraf
Peten Esplendido Hotel and Conference Center
1 calle 5-01 Santa Elena de la Cruz Zona 1 , Santa Elena

Peten Esplendido Hotel and Conference Center misafirlere Flores merkezinde, Petén Itzá Gölü ve Maya Alışveriş Merkezi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Tikal Ulusal Parkı ile 29,4 mi (47,3 km) ve Merkez Parkı ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için El Mirador ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 62 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Tempur-Pedic yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Flores bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2476 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi tarifeli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x