Hotel Maya Internacional

Santa Elena
Hotel Maya Internacional Genel
Hotel Maya Internacional Genel
Hotel Maya Internacional Genel
Hotel Maya Internacional Genel
Hotel Maya Internacional Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Hotel Maya Internacional
Calle Litoral del Lago, zona 0 , Santa Elena

Hotel Maya Internacional misafirlere Flores bölgesinde, göl üzerinde, Maya Alışveriş Merkezi ve Petén Itzá Gölü yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Tikal Ulusal Parkı ile 29,1 mi (46,8 km) ve Merkez Parkı ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi için otelin restoranı ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

28 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve Diş fırçası ve diş macunu (istek üzerine) vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya spor salonu gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Junior Suite Double
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Junior Suite Single

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x