Perissa Hotel

Decentralized Administration Of The Aegean, Emporio
Perissa Hotel Genel
Perissa Hotel Genel
Perissa Hotel Genel
Perissa Hotel Öne Çıkan Resim
Perissa Hotel Dış Mekan
Image More +121 fotoğraf
Perissa Hotel
Perissa Decentralized Administration Of The Aegean, Emporio

Perissa Hotel konaklamanızda Santorini bölgesinde, Kastelli Emporio ve Perivolos Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan otel Perissa Plajı ile 2,1 km (1,3 mi) ve Antik Thira ile 2,5 km (1,5 mi) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.30 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 58 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve tur/bilet desteği vardır. Misafirler 30 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için limuzin hizmeti, bilgisayar istasyonu ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Dört Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Balkon
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez, Balkon
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Teras, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Superior Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez, Balkon/Veranda
Room
Superior Dört Kişilik Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Balkon/Veranda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x