Kouklakis Villas

Decentralized Administration Of The Aegean, Perivolos
Kouklakis Villas Öne Çıkan Resim
Kouklakis Villas Dış Mekan
Kouklakis Villas Dış Mekan
Kouklakis Villas Plaj
Kouklakis Villas Havuz
Image More +2 fotoğraf
Kouklakis Villas
Perivolos Decentralized Administration Of The Aegean, Perivolos

Kouklakis Villas misafirlere Santorini bölgesinde, plaj yakınında, Ege Adaları ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Perissa Plajı ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Antik Thira ile 1,4 mi (2,2 km) ve Athinios Limanı ile 5,8 mi (9,4 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Standard
Standard Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Stüdyo
Stüdyo (triple)
Room
Stüdyo (Quadruple)
Room
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x