Pergola Boutique Hotel

București - Ilfov, Sektör 5
Pergola Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Pergola Boutique Hotel İç Mekan
Pergola Boutique Hotel Kahvaltı
Pergola Boutique Hotel Oda Manzaraları
Pergola Boutique Hotel Oda Manzaraları
Image More +40 fotoğraf
Pergola Boutique Hotel
1 Strada Doctor Frederic Joliot-Curie București - Ilfov, Sektör 5

Pergola Boutique Hotel misafirlere Bükreş merkezinde, Dâmbovița ili ve Romanya Ulusal Operası ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Parlamento Sarayı (Palatul Parlamentului) ile 2,5 mi (4 km) ve Bükreş Botanik Bahçesi ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 9.30 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 odada ısıtmalı zemin ve LCD televizyon vardır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı ve asansör vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Executive
Executive Oda
Deluxe
Deluxe Süit, Balkon
Deluxe
Deluxe Süit, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x