Pepè Accommodation

Costa Degli Dei, Parghelia
Pepè Accommodation Öne Çıkan Resim
Pepè Accommodation Dış Mekan
Pepè Accommodation Dış Mekan
Pepè Accommodation Dış Mekan
Pepè Accommodation Dış Mekan
Image More +59 fotoğraf
Pepè Accommodation
via Trento,4 Costa Degli Dei, Parghelia

Pepè Accommodation misafirlere Parghelia bölgesinde, plaj yakınında, Michelino Plajı ve Rotonda Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Tropea Limanı ile 1,6 mi (2,6 km) ve Cannon Plajı ile 1,8 mi (3 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

4 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x