Baia Tropea Resort

Costa Degli Dei, Parghelia
Baia Tropea Resort Genel
Baia Tropea Resort Genel
Baia Tropea Resort Dış Mekan
Baia Tropea Resort Dış Mekan
Baia Tropea Resort Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Baia Tropea Resort
S.S. 522 per Tropea Località Marina di Bordila Costa Degli Dei, Parghelia

Parghelia bölgesindeki Baia Tropea Resort konaklamanızda, Michelino Plajı ve Tropea Limanı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan küçük otel Cannon Plajı ile 1,2 mi (1,9 km) ve Rotonda Plajı ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Don Ciccio yemek servisi için ideal, bu küçük otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için buzdolabı olan 189 oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Özel plajda bir günden sonra açık tenis kortları ve sağlık kulübü dâhil dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu küçük otelde ayrıca kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak ve Çekyat
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x