Penzion U Gigantu

West Bohemia, Plzeň 3
Penzion U Gigantu Öne Çıkan Resim
Penzion U Gigantu Kahvaltı
Penzion U Gigantu Yerinde Yemek
Penzion U Gigantu Yerinde Yemek
Penzion U Gigantu Yerinde Yemek
Image More +32 fotoğraf
Penzion U Gigantu
Chvojová 1 West Bohemia, Plzeň 3

Plzen bölgesindeki Penzion U Gigantu konaklamanızda, CEZ Arena ve Museum of Plzeň's Historical Underground ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon West Bohemian Müzesi ile 2 mi (3,3 km) ve Diocese Museum ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Penzion U Gigantu misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere hafta içi 6.30 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 11 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve uydu kanalları vardır. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Basic İki Ayrı Yataklı Oda, Mutfak
Room
Süit, 2 Yatak Odası, Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x