Golden Fish Hotel Apartments

West Bohemia, Plzeň 3
Golden Fish Hotel Apartments Genel
Golden Fish Hotel Apartments Genel
Golden Fish Hotel Apartments Genel
Golden Fish Hotel Apartments Genel
Golden Fish Hotel Apartments Öne Çıkan Resim
Image More +27 fotoğraf
Golden Fish Hotel Apartments
U Borského parku 27 West Bohemia, Plzeň 3

Plzen bölgesindeki Golden Fish Hotel Apartments misafirlere kongre merkezi bağlantılı, Patton Memorial Pilsen ve House at the White Lion ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Techmania Science Center ile 1,9 mi (3,1 km) ve CEZ Arena ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Golden Fish Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 53 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve dijital TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sağlık kulübü, spa küveti ve sauna mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire (Silver)
Room
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası, Park Manzaralı (Golden Apartmán +)
Room
Business Apart Daire (Golden Apartmán +)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x