Penzión Ajda

Žilinský Kraj, Liptovsky Mikulas
Penzión Ajda Genel
Penzión Ajda Genel
Penzión Ajda Genel
Penzión Ajda Öne Çıkan Resim
Penzión Ajda Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Penzión Ajda
Poziarnicka 5 Žilinský Kraj, Liptovsky Mikulas

Liptovsky Mikulas bölgesindeki Penzión Ajda konaklamanızda, Liptovsky Mara Gölü ve Hurricane Factory Tatralandia Hava Dalışı Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan pansiyon Tatralandia Su Parkı ile 1,5 mi (2,3 km) ve Namestie Osloboditelov ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

7 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için spa küveti, sauna ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x