Penyos Suite

Orta Tayland, Bang Khae
Penyos Suite Genel
Penyos Suite Genel
Penyos Suite Öne Çıkan Resim
Penyos Suite Dış Mekan
Penyos Suite Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Penyos Suite
290/2 M.10 Soi Phetkasem 67 Phetkasem Road, Laksong Orta Tayland, Bang Khae

Penyos Suite misafirlere Bangkok (Bang Khae) bölgesinde, Thonburi Market Plaza 2 Pazarı ve The Paseo Park Kanchanaphisek Alışveriş Merkezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Siam Paragon Alışveriş Merkezi ile 12,4 mi (19,9 km) ve Wat Arun (Şafak Tapınağı) ile 9 mi (14,5 km) mesafede.

Penyos Suite misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LED televizyon bulunan 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Double Suite
Executive
Executive İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Twin Suite
Room
Deluxe Double Suite
Room
Family İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x