Pensiri House

Güney Tayland, Sa Khu
Pensiri House Genel
Pensiri House Genel
Pensiri House Genel
Pensiri House Genel
Pensiri House Öne Çıkan Resim
Image More +93 fotoğraf
Pensiri House
112 Moo. 5 Naiyang Beach Güney Tayland, Sa Khu

Pensiri House misafirlere Sa Khu bölgesinde, iskele üstünde, Nai Yang Plajı ve Sirinat Ulusal Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Mai Khao Plajı ile 2 mi (3,2 km) ve Bang Tao Plajı ile 7,2 mi (11,6 km) mesafede.

Pensiri House misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 Yatak Odası, Balkon
Comfort
Comfort Ortak Ranzalı Oda, 2 Yatak Odası, Özel Banyo
Comfort
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Superior Oda, Balkon
Room
Standard Oda
Room
Comfort Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x