Ideo Phuket Hotel

Güney Tayland, Sa Khu
Ideo Phuket Hotel Genel
Ideo Phuket Hotel Öne Çıkan Resim
Ideo Phuket Hotel Dış Mekan
Ideo Phuket Hotel Dış Mekan
Ideo Phuket Hotel İç Mekan
Image More +56 fotoğraf
Ideo Phuket Hotel
113 Moo 5, Sakoo Güney Tayland, Sa Khu

Ideo Phuket Hotel misafirlere Sa Khu bölgesinde, plajda, Nai Yang Plajı ve Sirinat Ulusal Parkı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Mai Khao Plajı ile 1,9 mi (3,1 km) ve Bang Tao Plajı ile 7,2 mi (11,5 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 14 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için Akıllı televizyonlar, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler ücretli su parkı gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, banket salonu ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x