Pension Danny

Bohemia, Cesky Krumlov
Pension Danny Genel
Pension Danny Öne Çıkan Resim
Pension Danny Dış Mekan
Pension Danny Dış Mekan
Pension Danny İç Mekan
Image More +31 fotoğraf
Pension Danny
Latrán no. 72 Bohemia, Cesky Krumlov

Cesky Krumlov bölgesindeki Pension Danny konaklamanızda, Latrán Houses ve Christi and our Lady of Sorrows Church yakınında konaklayacaksınız. Bu pansiyon Church of St Jošt ile 0,1 mi (0,1 km) ve Minorite Monastery ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Uklobouku yemek servisi için ideal, ayrıca pansiyonun 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafilere piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x