Bellevue hotel Český Krumlov

Bohemia, Cesky Krumlov
Bellevue hotel Český Krumlov Genel
Bellevue hotel Český Krumlov Genel
Bellevue hotel Český Krumlov Öne Çıkan Resim
Bellevue hotel Český Krumlov Dış Mekan
Bellevue hotel Český Krumlov Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Bellevue hotel Český Krumlov
Latrán 77 Bohemia, Cesky Krumlov

Bellevue hotel Český Krumlov misafirlere Cesky Krumlov merkezinde, Latrán Houses ve Christi and our Lady of Sorrows Church yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Minorite Monastery ile 0,1 mi (0,1 km) ve Eggenberg Brewery ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Yemek servisi için Gourmet Le Jardin ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 65 oda mevcuttur. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Sauna gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Cesky Krumlov bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1238 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxusní
Luxusní apartmá Edit
Room
Presidential Süit (Bellevue Diamond)
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Luxusní apartmá Egon
Room
Luxusní apartmá Wally

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x