Pension Alpenrose

Avusturya Alpleri, Zell am See
Pension Alpenrose Öne Çıkan Resim
Pension Alpenrose Dış Mekan
Pension Alpenrose Dış Mekan
Pension Alpenrose Dış Mekan
Pension Alpenrose Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Pension Alpenrose
Schmittenstraße 22 Avusturya Alpleri, Zell am See

Pension Alpenrose misafirlere Zell am See bölgesinde, plaj yakınında, City Xpress Kayak Teleferiği ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Vogtturm Kent Müzesi ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Zell Gölü ile 0,5 mi (0,8 km) ve Saalbach-Hinterglemm Kayak Merkezi ile 11,6 mi (18,7 km) mesafede.

Pansiyonun restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 20 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sauna gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo
Tek
Tek Kişilik Oda, Özel Banyo
Üç
Üç Kişilik Oda, Özel Banyo
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo
Tek
Tek Kişilik Oda, Özel Banyo
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x